MEMBER ITEMS FOR SALE
Custom Knives | Other Knives | General Items
-------------------------------------------
New Posts | New PhotosAll Photos



Go Back   The Knife Network Forums : Knife Making Discussions > Knife Network : Support & Services > Feature & Member Support

Feature & Member Support Questions about how to use the features on the Knife Network web site? Problems logging in? Post them in here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-11-2001, 08:23 AM
ghostdog
Guest
 
Posts: n/a
posting errors


Having a hard time getting Ezeboard to accept my posts. Problem is intermittent but consistent.
This is the error I receive:
The requested URL '/intl/aenglish/invalidDomain.html' was not found on this server.

Have rebooted browser and machine.

Do not have the problem with other forum software.

Have tried to post to bug report area, but no success.

This is second try for this whine.

ghostdog
Reply With Quote
  #2  
Old 07-11-2001, 12:28 PM
CKDadmin
Guest
 
Posts: n/a

Are you replying or posting a new message when this happens? Any special settings on the left checked before posting?

Steve
AV Host Support
Reply With Quote
  #3  
Old 07-11-2001, 07:26 PM
ghostdog
Guest
 
Posts: n/a

Hi Steve,
I am having the problem predominately in replies but does happen in new posts as well.
Right now I logged in 2 minutes ago and this section does not recognize me.
I use no extra stuff from the left, just straight up posts.
Another problem I am having: everytime I go into the "Outpost" I get a flash pop-up informing me of the Ezeboard uptdate.

thanks

ghostdog

p.s.

When I tried to post the above, it gave me the same error. I hit my back button, hilited the post, copied it to the clip board, reloaded the posting page, it recognized me this time and I bet this one goes through.

p.p.s.

Nope didn't go, says I have missing fields....weird.
Reply With Quote
  #4  
Old 07-12-2001, 02:20 AM
CKDadmin
Guest
 
Posts: n/a

Ghost,

Log our, clear your cookie file, then log back in. That should keep you logged. Make sure your browser is set to accept cookies in the tools/internet options/advanced tab too.

Alex
Reply With Quote
  #5  
Old 07-12-2001, 08:16 AM
ghostdog
Guest
 
Posts: n/a

Alex,
O.K., will give that a try. Also last night I emptied cache and set the cache size smaller.

ghostdog


Well that didn't help.
Reply With Quote
  #6  
Old 07-14-2001, 08:37 PM
CKDadmin
Guest
 
Posts: n/a

Ghost,

You cleared up yet? Can we assist?

Alex
Reply With Quote
  #7  
Old 07-15-2001, 09:49 AM
ghostdog
Guest
 
Posts: n/a
Re: posting errors.


Alex, thanks for asking.
No I still have the problems but I can work around them. I usually end up with about 3 trys before my posting is accepted but I know the routine and it is fairly quick.

I think it is a conflict between my browser and Ezeboard. I recently went to Opera for a browser because it is much faster than IE or Netscape and I am hanging off the end of a 28.8.
The problem arose once Ezeboard did their last update so I probably will need the next update of Opera <G>

ghostdog
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

(View-All Members who have read this thread : 0
There are no names to display.
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:51 AM.




KNIFENETWORK.COM
Copyright © 2000
? CKK Industries, Inc. ? All Rights Reserved
Powered by ...

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
The Knife Network : All Rights Reserved