View Full Version : test


joe delellis
12-03-2003, 04:50 PM
just testing to see if I can place a picture on this thread
http://www.imagestation.com/picture/sraid91/pa93a8acb7dca4afade36335ffd18fca5/fa644fe9.jpg

joe delellis
12-03-2003, 05:00 PM
I followed the tutorial on how to get your pictures on your thread but it did not work????

nifeman
12-03-2003, 05:28 PM
http://www.imagestation.com/picture/sraid91/pa93a8acb7dca4afade36335ffd18fca5/fa644fe9.jpg

There ya go...Bud

Bob Sigmon
12-03-2003, 06:47 PM
Joe,

Go up and edit the first post and you will see what the link code looks like when properly put in with the IMG button.

Bob Sigmon

joe delellis
12-03-2003, 07:29 PM
picture below,I hope!!


http://www.imagestation.com/picture/sraid91/pad814b779dfdca3a8bc62b55d0e5c445/fa6489b7.jpg.thumb.jpg[/url]

Bob Sigmon
12-03-2003, 07:34 PM
Joe,

use IMG not image inside the brackets.

http://www.imagestation.com/picture...7.jpg.thumb.jpg

Right above where you type is the img button. Just click it and type in your pic url or copy the url generated by you host and paste in the box.

The url that you posted is not correct. It shouldn't have the ... but the actual generated location of the picture.

This is the proper code (minus the spaces in the IMG block)

[ IMG]http://www.imagestation.com/picture/sraid91/pad814b779dfdca3a8bc62b55d0e5c445/fa6489b7.jpg[ /IMG]

Without the spaces. . . .

http://www.imagestation.com/picture/sraid91/pad814b779dfdca3a8bc62b55d0e5c445/fa6489b7.jpg

Bob Sigmon

joe delellis
12-03-2003, 08:01 PM
picture below



http://www.imagestation.com/picture/sraid91/p051a4d28e3d7dc9ce9b47f18b05500b4/fa6474d7.jpg

joe delellis
12-03-2003, 08:02 PM
okay I give up !!! thanks joe

Bob Sigmon
12-03-2003, 08:18 PM
Joe,

Don't give up! You had the url code nested inside the img code. Also for some reason imagestation has .thumb.jpg that won't work at the end of the picture url.

Check how I edited the pic post above. You'll get it.

Bob Sigmon